In english
Suomeksi

EDUSTUKSIAMME:

Trespass X-SOCKS X-BIONIC Head Devisys CoolX Equa Mysole Hip Hop Tobby Kaps Mountval Masterdis DexShell Fitletic WoWow
Equa Equa

Equa

Equa on slovenialainen trendikkäiden ja ympäristöystävällisten pullojen valmistaja. Nimi juontaa juurensa sanoista ECO ja AQUA, jossa yhdistyvät niin vesi kuin ympäristötietoinen ajattelukin.

Muovipullot on valmistettu orgaanisesta, kierrätyskelpoisesta Eastman Tritan -materiaalista. Kaikki Equa pullot ovat täysin konepestäviä sekä kuumia juomia kestäviä. Materiaali ei sisällä haitallista Bisphenol A (BPA) -yhdistettä eikä siinä ole liukenevia aineita. Lisäksi 10 % Equa-pullojen tuotoista lahjoitetaan ympäristön ja luonnon suojeluun.

Muovipullojen lisäksi Equa-pullomallistosta löytyvät myös iloiset ja värikkäät CMYK-sarjan lasipullot. Lasipullot on valmistettu erityisen hyvin lämpötilan vaihteluita kestävästä Borosilicate-materiaalista, joten pullo kestää hyvin myös lämpimiä juomia. Kokonaisuuden kruunaa tiivis, ruostumattomasta teräksestä valmistettu korkki sekä hyvin kolhuja suojaavat värikkäät silikoninauhat. Pulloissa käytetty lasi on myös 100%:sti kierrätyskelpoinen sekä konepestävä.

Tutustu valmistajan sivuihin tästä.